Dupã incendiul de la Universitatea Petrosani, conducerea UP cautã solutii pentru prevenirea unor astfel de evenimente

La nivelul Universitãtii din Petrosani a fost formatã o comisie care are ca sarcinã identificarea persoanelor care se fac vinovate pentru producerea incendiului care a distrus un laborator al institutiei de învãtãmânt superior.
De altfel, comisia va trebui sã caute si solutii pentru ca astfel de  incidente sã fie evitate. În urmã cu douã  sãptãmâni, un laborator al Universitãtii din Petrosani a fost cuprins de un incendiu. De vinã ar fi fost un calculator lãsat în  stand-by. Acum, o comisie trebuie sã stabileascã cine se face vinovat pentru  producerea incidentului.
„Am fãcut o comisie care analizeazã acest  eveniment si în urma deciziei comisiei vom  estima atât pagubele, vinovãtia si mãsurile care se impun pe de-o parte ca sã nu se mai întâmple asemenea evenimente iar pe de altã parte sã fim mult mai exigenti cu tot ceea ce înseamnã  spatiile din cadrul  universitãtii si modalitãtile de întretinere ale acestora”,  a declarat prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai.  Incendiul s-a manifestat într-un laborator de  automatizãri de la etajul doi al clãdirii si a fost observat de un paznic de la Universitatea Petrosani, care a dat imediat alarma. Mai multe echipaje ale Detasamentului de Pompieri au intervenit de urgentã la stingerea focului.
Cosmin BACIU

Un comentariu la „Dupã incendiul de la Universitatea Petrosani, conducerea UP cautã solutii pentru prevenirea unor astfel de evenimente

  • 9 noiembrie 2019 la 10:36
    Permalink

    singura solutie;interzicerea consumului de alcol in institutie

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.