Cei trei consilieri ai Partidului România Mare de la Lupeni care au trecut la PSD si-au pierdut sprijinul politic si vor fi înlocuiti din Consiliul Local.
Presedintele PRM Hunedoara, Emanoel Andronache sustine cã a rãmas surprins de decizia celor trei si chiar a aflat din presã de hotãrârea lor, dar a tinut sã precizeze faptul cã PRM este un partid  puternic, care nu va accepta jocuri de culise, iar situatia de la Organizatia din Lupeni va fi solutionatã urgent.
,Astãzi 6 noiembrie 2019 am vãzut pe facebook si ulterior în presa localã stirea cã trei consilieri locali alesi pe listele PRM din Lupeni au decis sã se alãture echipei PSD Lupeni. Ba mai mult , în presa erau titluri care scriau cãci: PRM Lupeni se alãtura Primarului PSD Lucian Resmeritã. Mentionez faptul cã filiala judeteanã a PRM Hunedoara sustine la Lupeni pentru 2020 un candidat propriu.  Prin decizia luatã de cei 3 consilieri locali de a se alãtura echipei PSD Lupeni , în urma consultãrii colegilor din Biroul judetean al PRM Hunedoara, am luat hotãrârea de a retrage sprijinul politic celor trei consilieri locali urmând a demara  procedurile pentru înlocuirea lor din Consiliul local Lupeni.Pânã la desemnarea unui presedinte interimar la PRM Lupeni voi rãspunde personal de aceastã Filialã. Ne cerem scuze alegãtorilor PRM din Lupeni pentru aceastã situatie nedoritã si îi asiguram cã vom cãuta o solutie rapidã de rezolvare a acestei situatii”, a declarat Emanoel Andronache Liderul Filialei judetene a PRM Hunedoara.