Sistat din cauzã cã s-a oprit finantarea, proiectul de reabilitare derulat în cartierul Dallas din Vulcan a fost reluat pe banii municipalitãtii.

În aproximativ trei sãptãmâni de zile, cam cât se estimeazã cã va mai tine si vremea, echipele de muncitori trebuie sã finalizeze lucrãrile de reabilitare începute în acest an în cartierul vulcãnean. Deja o mare parte din infrastructurã a fost terminatã, însã acum se va începe si reabilitarea retelei de canalizare a cartierului care era o problemã pentru toatã localitatea. Din cauzã cã este învechitã si refula de cele mai multe ori, dejectiile ajungeau pânã aproape de zona centralã unde se aflã si sediul municipalitãtii. „Primãria Municipiului Vulcan reîncepe lucrãrile de reparatii de infrastructurã în cartierul Micro 3 B. Vestea bunã pentru cetãtenii acestui cartier este cã în afara lucrãrilor de reparare a drumurilor si aplicarea de covor asfaltic, sunt demarate si lucrãrile de înlocuire a retelei de canalizare.

Pentru infrastructura drumurilor lucrãrile efectuate sunt: reparatii la infrastructura deja realizatã, remontare de borduri, refacerea stratului de infrastructurã, aplicarea covorului asfaltic. Lucrarea trebuie finalizatã în urmãtoarele 3 sãptãmâni”, a declarat primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile. În ceea ce priveste refacerea retelei de canalizare lucrarea se deruleazã pe urmãtorii doi ani. „Executantul lucrãrii este firma Hidroconstructia care va înlocui toatã reteaua de conducte de canalizare si va reface cãminele. Demararea efectivã a acestor lucrãri este programatã peste douã zile si va fi realizatã cu patru echipe de lucru, simultan în patru puncte ale cartierului”, a precizat ieri-luni, primarul Ile.

Maximilian Gânju