Hot de motorinã ingenios

Individul se ”întepa” la rezervoarele TIR-urilor si trãgea carburantul cu ajutorul unei pompe electrice. Politistii au surprins în fragrant un tânãr care sustrãgea motorinã din rezervorul unui autocamion, printr-un sistem de absorbtie actionat electric. Tânãrul a fost condus la sediul Politiei si este cercetat penal pentru furt calificat.  În fapt, marti seara, în jurul orei 22.00, Politia Municipiului Orãstie a fost sesizatã de cãtre agentii Politiei Autostrãzi despre faptul cã echipajul rutier aflat în serviciu pe A1 a surprins în flagrant un furt de combustibil din rezervorul unui autocamion care stationa într-un spatiu de servicii, pe sensul de mers Deva-Sebes.
“În sprijinul  echipajului rutier a fost directionatã patrula de sigurantã publicã din cadrul Politiei Municipiului Orãstie si echipa operativã care a stabilit cã un tânãr de 24 de ani, din judetul Arges, folosind un  sistem electric care actiona o pompã folositã pentru a absorbi lichide, printr-un furtun conectat la mai multe canistre ce erau depozitate într-o autoutilitarã, a sustras din rezervorul autocamionului (condus de un cetãtean polonez) aproximativ 300 de litri de motorinã”, declarã Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt IPJ Hunedoara. În cauzã, politistii Biroului de Investigatii Criminale Orãstie au întocmit dosar penal pentru sãvârsirea infractiunii de furt  calificat si continuã cercetãrile în vederea documentãrii întregii activitãti infractionale a tânãrului.

3 comentarii la „Hot de motorinã ingenios

 • 6 noiembrie 2019 la 19:33
  Permalink

  astia din arges au fost prinsi si prin europa la furat de motorina

  Răspunde
 • 6 noiembrie 2019 la 21:54
  Permalink

  Flagrant, nu fragrant…daca nu va suparati…

  Multumesc!

  Răspunde
 • 6 noiembrie 2019 la 22:07
  Permalink

  eu spun ca se fura curent la garajele de langa biserica coroiesti,vulcan,,biserica este in bezna iar garajele au curent furat,bec langa bec,arde si ziua si noaptea,,, sa nu venti pe teren ca ploua si va uda si raciti inspectorilor, stati la birou

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.