Pregãtiri pentru Ziua Nationalã a României

31 de mii de lei pentru manifestãrile organizate de Ziua Nationalã a României.  Municipalitatea de la Petrosani a alocat din bugetul local suma de 31 de mii de lei pentru organizarea manifestãrilor prilejuite cu ocazia Zilei Nationale a României. Va fi servitã fasole de post,  dar si fasole cu cârnati pentru cei care nu tin post.
“La Petrosani, momentul Unirii se va desfãsura în Parcul Central Carol Schreter, prin onor la drapel, moment artistic sustinut de artisti locali, distribuire a traditionalei iahnii de fasole si cârnati”, sustine Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.  Suma de 31.000 este necesarã pentru cheltuieli legate de  achizitionarea de servicii pentru prepararea si distribuirea traditionalei iahnii de fasole si  cârnati, a unor servicii artistice, precum si achizitionarea de stegulete, cocarde si de servicii pentru decorarea Parcului  Central Carol Schereter pentru sãrbãtoarea românilor.
Cosmin BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Pregãtiri pentru Ziua Nationalã a României

  • 5 noiembrie 2019 la 20:19
    Permalink

    Cam pe la ce ora va fi servita iahnia de fasole cu carnati?Ca tot e platita din banii nostri,macar sa ne alegem cu ceva!

Comentariile sunt închise.