Marii furnizori mai pãsuiesc CEH pânã la învestirea noului Guvern

Reprezentantii minerilor din Valea Jiului au cerut sprijin guvernului Dãncilã si, dupã întâlnirea ce a avut loc la sediul legislativului, s-a decis ca marii creditori sã mai închidã ochii câteva zile.
De altfel, dupã ce a fost ridicatã decizia prin care conturile marelui colos  industrial, Complexul Energetic Hunedoara, puteau fi executate. Liderii minerilor au mai cerut un pic clementã. Este o  necesitate a sistemului energetic national, spun cei care au cãutat întelegere la Bucuresti si Darius Cîmpean spune cã, mãcar pânã la învestirea Guvernului, CEH mai poate functiona.
„Am purtat discutii în urma cãrora s-a decis ca marii furnizori de servicii nu ne vor  pune bete în roate în urmãtoarele zile. Dacã se instaleazã noul Guvern, mizãm pe o întâlnire cu ministrul Virgil Popescu. Domnia sa cunoaste în mare parte problemele  noastre si ne asigurãm cã vom putea trece  si peste acest pas” ,  a declarat Darius Cîmpean, presedintele Sindicatului Muntele, sindicat reprezentativ din cadrul Complexului Energetic Hunedoara. Minerii au fost la Guvern, unde au  cãutat sã discute despre situatia pe care o considerã acum  periculoasã si care ar urma sã blocheze  complet functionarea sistemului.
Diana Mitrache

Advertisements

2 comentarii la „Marii furnizori mai pãsuiesc CEH pânã la învestirea noului Guvern

  • 4 noiembrie 2019 la 18:51
    Permalink

    Cine mai pune botu’ la aberatile astea ? Iudoooo mori in chinuri !!!

  • 4 noiembrie 2019 la 19:30
    Permalink

    Singura solutie de salvare a mineritului este sa se faca investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan !

Comentariile sunt închise.