Consiliul Local al municipiului Petrosani sustine, financiar, organizarea unui eveniment al Universitãtii Petrosani. La începutul fiecãrui an universitar, se organizeazã evenimentul Miss UPET.
Anul acesta evenimentul se aflã la cea de-a X-a editie. În acest sens, Consiliul Local al municipiului Petrosani va fi coorganizator.
“Cele mai curajoase dintre studentele Universitãtii din Petrosani vor  concura pentru titlul Miss UPET, moment ce se bucurã de un real succes în rândul studentilor care doresc sã fie alãturi de colegele lor de facultate. Actiunea si-a propus sã contribuie la stimularea creativitãtii tinerilor, facilitarea promovãrii lor si implicit a învãtãmântului din Petrosani si a municipiului nostru”, aratã Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
La finalul concursului, participantele vor primi trofee si/sau premii. Consiliul Local al municipiului Petrosani a aprobat alocarea sumei de 1000 de lei pentru organizarea evenimentului. Suma va fi folositã pentru serviciul de decorare a sãlii de spectacol, precum si pentru achizitionarea unor material necesare pentru organizarea evenimentului. Cosmin BACIU