Viceprimar nou la Vulcan

Postul de viceprimar al municipiului Vulcan a fost ocupat de un consilier PSD, dupã ce fostul viceprimar a demisionat. Totul în urma unui scandal care a zguduit lumea politicã din oras. Cristian Merisanu si Malvine Socaci au fost în centrul atentiei în sedinta de consiliu de vineri de la Vulcan.

Merisanu a fost ales cu 17 voturi din 18 posibile în functia de viceprimar al municipiului Vulcan, el fiind si singurul propus pentru aceasta, dupã demisia Angelei Stoica – implicatã în scandalul sexual dintre copiii sãi si fostul agent de politie Adrian Sucilã. Merisanu a fost propus de primar si nu a avut nici un contracandidat. „Sunt emotionat, în primul rând, cã e unul dintre cele mai importante momente din viata mea, dupã cele legate de familie. Sunt convins cã voi reusi sã fac fatã si o sã încerc sã fiu elementul de legãturã între Consiliul local si primar sau între oamenii din oras si primar. Încã nu stiu ce atributii voi avea, voi discuta cu primarul despre ce îmi va delega si vreau sã acopãr tot ce dânsul nu reuseste sau sã îl completez acolo unde e nevoie”, a precizat la investirea în functie  Cristian Merisanu, viceprimar Vulcan.

Primarul din Vulcan Gheorghe Ile spune cã îl va lua peste tot cu el pe noul viceprimar si îi va da si sarcini. „Cred cã ne vom întelege foarte bine, pentru cã eu l-am propus. Eu as dori ca mai multi consilieri  sã ajungã viceprimari sã vadã ce e aia administratie. Cã de pe

margine toti comenteazã, dar când îi pui la lucru, toatã lumea gâfâie. Mã va însoti peste tot unde voi merge, ca sã vadã ce e de fãcut, pentru început”, a declarat Gheorghe Ile, primarul din Vulcan.

Si Malvine Socaci este cea care i-a luat locul în Consiliul Local Angelei Stoica.  Propunerea a fost fãcutã de PSD si toti consilierii prezenti au votat proiectul care viza investirea acesteia.

Angela Stoica, fostul viceprimar si-a dat demisia pentru a-si proteja copiii aflati în centrul unui scandal cu conotatii sexuale.

Diana Mitrache

Advertisements