Un bãtrân de 76 de ani din Petrila si-a pus capãt zilelor la sfârsitul acestei sãptãmâni. Omul locuia singur si a fost gãsit de rude mort într-o dependintã a locuintei sale.

Boda Francisc, un bãrbat care locuia în orasul Petrila a fost gãsit, sâmbãtã, de rudele sale fãrã suflare într-o anexã a locuintei sale. Omul trãia singur si era bolnav, dupã cum au declarat rudele sale, iar în jurul prânzului, ginerele sãu venise sã îi aducã ceva de mâncare. Atunci a fãcut macabra descoperire. Corpul bãtrânului atârna într-un streang într-o latrinã aflatã în curtea gospodãriei. „În jurul orelor 11,00 am fost sesizati de rudele bãrbatului, care locuieste pe strada Înfrãtirii la nr.2, cã acesta este spânzurat într-o constructie din curte. Echipa operativã din cadrul orasului Petrila s-a deplasat imediat la fata locului. S-au efectuat cercetãri cu privire la împrejurãrile în care s-a produs evenimentul. Nu sunt suspiciuni de comitere a vreunui fapt penal”, a declarat Ionut Floari, agent în cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a orasului Petrila.

Corpul neînsufletit al bãtrânului a fost preluat de un echipaj de la serviciul de medicinã legalã si transportat la Spitalul de Urgentã din Petrosani, unde i se va face autopsia.

Diana Mitrache