În ultima etapã a turului sezonului regulat, derbyul campionatului Jiul – Soimul Bãita Stadionul ”Petre Libardi” va fi gazda ultimului joc din tur, Jiul – Soimul Bãita, care vor lupta pentru prima pozitie a acestei faze de campionat. Trei puncte le despart pe cele douã echipe, care cu sigurantã vor fi în play-off-ul de la varã, dar depinde de pe ce loc.
Jiul PetroSani…
…. vine dupã o înfrângere la limitã, 0-1 la Gloria Geoagiu, gol încasat în min. 89!
”Meci foarte greu, acum toti au început sã ne ia în serios, nu mai joacã nimeni împotriva noastrã cu juniori, ca acum 2-3 ani. Din pãcate nu puteam miza pe Rãzvan Drãgoescu si Marius Tutã, accidentati grav la picior, Marian Filip si Torkos au si ei probleme. Eu sper ca cei ce vor juca în locul lor sã-si facã treaba, sã învingem si sã terminãm turul pe primul loc. Oricum, peste o sãptãmânã începe returul, noi  vom sta”, a declarat Damian Militaru, antrenorul echipei Jiul Petrosani.
Ion Pisoiu (40 ani) este antrenorul si golgeterul campionatului. Iatã ce ne-a declarat în exclusivitate cel mai cunoscut sportiv al echipei din Bãita:
”Nu avem probleme de efectiv, vom alinia cea mai bunã formulã. Stim cã este un joc greu, Jiul Petrosani, aratã altceva fatã de editiile trecute, noi venim evident la un rezultat bun. Mãcar un egal! Oricum, sper cã vom juca  în play-off ambele echipe la primãvarã si cel mai bun sã ne reprezinte la baraj”, a conchis Ion Pisoiu.
GENU TUTU