Abia dacã apucã sã iasã din vacarmul lucrãrilor de asfaltare si dupã ce deja sunt gata si lucrãrile la sensul giratoriu din intersectia cu DN, cã autoritãtile de la Petrila restrictioneazã din nou traficul.
De data asta, primarul Vasilicã Jurca spune cã o face ca sã aducã în comunitatea din estul Vãii Jiului un târg destinat celor ce vor sã îsi umple cãmãrile.
„Profitãm de vremea bunã si vom organiza un târg de produse traditionale, pe zona centralã a orasului. Foarte multi petrileni au spus cã sunt interesati sã aducem noi aici  producãtori din toatã tara si, în acest sens, noi i-am invitat si acolo va fi târgul. Producãtorii o sã ne îmbie cu pastrame, afumãturi, legume, dar vor fi si producãtorii de vin, care aduc si must”, a spus Vasilicã Jurca, primarul orasului Petrila.
Traficul, însã, va fi redirectionat din nou, dar primarul spune cã nu vor fi probleme.
„Eu zic cã nu va mai fi circulatia cu probleme în week-end, pentru cã am reusit sã finalizãm asfaltarea pânã atunci, sensul giratoriu este functional si circulatia  o dirijãm pe cele douã artere cu sens unic, respectiv pe strãzile Tudor Vladimirescu si 22 Decembrie. Si, mai mult decât atât, avem si centura, care acum este si ea functionalã si cei care vin de la Petrosani, pot coborî pe centurã si, apoi, prin sensul  giratoriu, se întorc la Petrosani. Deci, eu cred cã fluidizarea traficului este bunã, gratie investitiilor pe care le-am fãcut”, a mai precizat primarul. Târgul de produse traditionale va aduce în mijlocul orasului, pe artera principalã oameni din mai multe zone,  producãtori autohtoni si multã lume. Restrictiile de circulatie se vor ridica abia duminicã noaptea.
Diana Mitrache