Medic si asistent raniti in urma unui accident

Un medic si o asistenta de pe ambulanta au fost raniti in urma unui accident produs sambata dupa amiaza in Petrosani. Un sofer neatent a intrat in plin in ambulanta aflata in misiune.

Accidentul a avut loc pe soseaua de centura a Petrosaniului din vina unui sofer neatent care a intrat in plin in ambulanta. In urma impactului, medicul si asistenta care erau in misiune s-au ales cu rani si au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind preluati de un alt echipaj de ambulanta. Politistii spun ca vina e exclusiva a soferului care nu a oprit la stop. „Noi am fost solicitati prin 112 si ne-am deplasat imediat la fata locului. Din cercetarile efectuate a rezultat faptul ca soferul, care venea de pe un drum secundar si care avea stop, nu a acordat prioritate masinii salvarii, care era in misiune cu semnalele luminoase si acustice pornite. De pe echipajul de ambulanta, atat medicul, cat si asistenta au fost raniti si au fost transportati la spital. In cauza se intocmeste dosar penal conducatorului auto care nu a acordat prioritate ambulantei si vor fi continuate verificarile de catre Politia Rutiera”, a declarat agentul Cristian Radulea, Politia Rutiera Petrosani. Atat masina salvarii, cat si cea a soferului neatent au fost avariate, iar traficul a fost deviat minute in sir pe o ruta secundara, pana ce politistii au reusit sa faca masuratorile si sa descongestioneze traficul.

 

Diana Mitrache

Advertisements

2 comentarii la „Medic si asistent raniti in urma unui accident

  • 28 octombrie 2012 la 19:08
    Permalink

    am facut de mai multe ori cereri la primarie sa modifice cumva intersectia asta blestemata. ori semafor, ori un mic giratoriu, ori ceva naibii. locuiesc aproape si va spun ca nu trec 2 saptamani in care sa nu fie un accident. de cele mai multe ori sunt usoare si se ajunge la mica intelegere, de aia nu sunt mediatizate, insa de multe ori sunt grave. in fiecare an, cel putin o masina zboara pe calea ferata. nimanui nu-i pasa de intersectia asta, desi e cea mai periculoasa din tot municipiul. zona aia,si ce trece de calea ferata, e uitata si de primarie, si de dumnezeu. pe strada lunca nu avem o canalizare cat de cat, nu avem gaz, nu avem asfalt cum trebuie, nu avem trotuar, dar avem targ duminical, mai nou si cu vechituri. toti tiganii isi agata marfa pe gardurile noastre, desi primaria ne tot promite din iulie ca ii muta de acolo. nu avem ce sa facem. doar tipam si inghitim. invit redatia sa faca un reportaj in zona, zona care nu se prea deosebeste de bosnia. rusine primarie. nu va face cinste.

  • 28 octombrie 2012 la 21:47
    Permalink

    Dati numele imbecilului si numarul masinii in ziar sa stim de cine sa ne ferim,si mai dati si numele ccelui cu care a facut scoala de soferi precum si a politistului care la trecut la examen.De fapt cei doi din urma sunt autorii morali ai accidentului.Spagari nenorociti.

Comentariile sunt închise.