Accident cu o masina furatã si un sofer bãut la volan

Un accident de circulatie mai putin obisnuit a avut loc la finele sãptãmânii trecute.  Un bãrbat, bãut la volan a fãcut un accident de circulatie, dupã ce a furat o masinã. În fapt, evenimentul a avut loc în data de vineri , în jurul orei  00:30, când, Politia Municipiul Petrosani a fost  sesizatã cu privire la faptul cã, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, din Petrosani, a avut loc un eveniment rutier (fãrã victime).
La fata locului s-a deplasat în cel mai scurt timp un echipaj rutier, care a stabilit cã un bãrbat în vârstã de 30 de ani, din municipiul Petrosani, în timp ce conducea autoturismul implicat în evenimentul rutier, a pierdut controlul volanului, a pãrãsit partea carosabilã, a lovit un gard metalic si s-a oprit cu masina pe calea feratã, avariind autoturismul. Bãrbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de  0,84 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Cu putin timp înainte de producerea evenimentului rutier, la sediul Politiei Municipiului  Petrosani s-a prezentat un tânãr de 21 de ani, din Petrosani, care a reclamat faptul cã autoturismul pe care l-a parcat în zona Piata Dacia, din Petrosani (fiind neasigurat corespunzãtor), i-a fost sustras de cãtre bãrbatul de 30 de ani, din Petrosani (cel care a provocat evenimentul rutier).
În cauzã s-a  întocmit dosar penal  pentru sãvârsirea infractiunii furt calificat si conducerea unui autovehicul de cãtre o persoanã aflatã sub influenta bãuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.