Doi oameni au murit, iar un altul a fost grav rãnit, dupã ce au plonjat, în prãpastia cãscatã sub podul aflat la intersectia din Dãrãnesti, fiind la volanul masinilor lor.
Este un drum national cu 2 benzi pe sens si,  zilnic, soferii se opresc acolo sã vadã cum au fost posibile  nenorocirile. Si toti  cer ca administratorul drumului sã ia mãsuri.
Totusi, nimeni de la DRDP Timisoara nu a considerat încã oportun acest lucru, iar la nivel local se cautã acum o solutie.
„Am luat legãtura cu cei de la Politia Rutierã, pentru cã, desi nu noi administrãm acel drum, totusi, este pe teritoriul orasului nostru. Cel mai probabil, vom pune acolo parapeti de beton, asa cum sunt si cei de la Merisor. Dar, deocamdatã, cãutãm solutia optimã. Adicã, sã vedem dacã vor fi amplasati pe mijlocul drumului, sau si pe marginea ce delimiteazã drumul, înainte de pod, ca masinile sã nu mai poatã sã cadã în gol”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
O femeie a murit acum câteva sãptãmâni, dupã ce un sofer venit de pe contrasens, a lovit masina în care se afla si apoi aceastã a ricosat în gol. Un alt bãrbat din Vulcan a ajuns în stare gravã la Spitalul din Timisoara, cu multiple plãgi ce i-au pus viata în pericol, dupã ce pierdut controlul volanului,  sãptãmâna trecutã.
Si un alt bãrbat a murit în acelasi loc si în aceleasi conditii, iar în 2018, o soferitã a scãpat cu viatã dupã ce a plonjat tot pe acelasi pod în gol.  În acest moment, la câtiva metri de pod  se fac lucrãri pentru construirea unui  sens giratoriu, iar între timp, autoritãtile locale, spun cã va fi realizat si peretele despãrtitor din dale de beton, pentru limitarea pericolului.
Diana Mitrache