O femeie bãtrânã, care locuia singurã într-un apartament de pe strada Aleea Poporului din Petrosani, a fost gãsitã moartã în casã, luni dimineata.
Cel mai probabil, aceasta a murit cu câteva zile înainte, pentru cã vecinii spun cã au observat cã nu îsi ridicase corespondenta, iar când au simtit un miros întepãtor, au sunat la 112.
„Am simtit cã vine un miros greu si am chemat, prin 112, autoritãtile. Avea si un plic în usã si ne-am gândit cã de acolo vine mirosul”, spune unul dintre  vecinii care locuieste în apartamentul de deasupra femeii decedate. De altfel, mirosul întepãtor se simtea de ceva timp.
Imediat dupã ce vecinii au sunat la 112, la fata locului a sosit un echipaj de la politie, pompierii, care au spart usa si un echipaj SMURD. Din pãcate, femeia era moartã de ceva timp si au constatat doar decesul.
„Pompierii au spart usa si au intrat în casã. Era moartã de ceva timp”, au spus cei de pe SMURD.  Din pãcate, însã, dupã toatã aceastã tevaturã, toatã lumea a asteptat medicina legalã, dar a durat ore bune pânã au sosit cei care au preluat cadavrul. În tot acest timp, mirosul  întepãtor s-a rãspândit în tot blocul. Trupul fãrã viatã al femeii a fost transportat la serviciul de medicinã legalã pentru necropsie si urmeazã sã se stabileascã cu exactitate cauza  decesului.
Diana Mitrache