Sub sloganul „ISU Hunedoara, deschis pentru comunitate”,  inspectorul sef al ISU Hunedoara Viorel Demean vine si în Valea Jiului.
Aici poate acorda audiente, tuturor celor ce au nevoie sã fie informati. Si, desi situatia este  valabilã de ceva timp, pentru cã anuntul ISU a fost fãcut încã de acum o lunã de zile, nimeni s-a înscris si, ca atare, inspectorul nu a ajuns în zona noastrã.
Potrivit comunicatului remis presei, „din luna octombrie, în fiecare zi de joi a sãptãmânii, inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã „Iancu de Hunedoara„ al judetului Hunedoara se va întâlni cu locuitorii Vãii Jiului chiar la ei acasã. Audientele se vor desfãsura între ora 10.30 – 12.30 la sediul Detasamentului de Pompieri Petrosani, situat pe strada Lunca 60A, Petrosani.
Locuitorii Vãii Jiului care vor sã se înscrie la audientã, pentru a primi consiliere în domeniul specific  pompierilor hunedoreni, o pot face la numerele de telefon 214.220 sau 214.221 (Dispecerat).  Inspectorul sef al I.S.U. Hunedoara, colonel Viorel Demean, spune cã audienta din Petrosani se adaugã celei de la sediul inspectoratului din Deva, în fiecare zi de luni de la ora 12 la 14, si aratã disponibilitatea structurii de management a institutiei de a fi receptivã la nevoile si problemele comunitãtii din Valea Jiului”.
Asadar, dacã doriti sã fiti lãmuriti, nu ezitati sã vã înscrieti! Asta, cu atât mai mult cu cât în zona Vãii Jiului sunt zeci de  obiective strategice, multe dintre ele chiar institutii scolare, care nu au avizul ISU.
Diana Mitrache