Accident grav pe podul de la Daranesti

Un barbat se zbate intre viata si moarte, dupa ce a sarit cu masina de pe podul de la Daranesti, la intrarea in Petrosani, dinspre Hateg. Voctima este soferul masinii si, din primele date a reiesit faptul ca mergea din directia Petrosani spre Petrila, moment in care a plonjat, de la aproximativ 20 de metri, sub pod. Masina a cazut pe o parte si soferul a ramas incarcerat. Accidentul s-a petrecut exact in locul in care , acum doua saptamani, acolo si-a pierdut viata o alta femeie, tot soferita. „La fata locului a ajuns un echipaj de descarcerare, un echipaj SAJ si o ambulanta cu medic. Este o victima incarcerata”, spre Anemona Doda, purtator de cuvant al ISU Hunedoara.
Victima a fost preluata de echipajul de pe ambulanta si a fost transportata la Spitalul de Urgenta din Petrosani, la Unitatea de Primiri Urgente, cu multiple plagi, rezultate dupa ce a fost scos din masina cu care s-a prabusit de pe pod.
Locul este extrem de periculos, iar cei care nu adapteaza viteza, in curba larga, risca oricand sa sara in gol de la 20 de m. Acesta este cel de al treilea accident grav care se petrece in acest loc, iar in primele doua cazuri, soferii au murit.

Diana Mitrache

2 comentarii la „Accident grav pe podul de la Daranesti

  • 14 octombrie 2019 la 07:36
    Permalink

    acolo au avut loc multe accidente, deseori mortale. intrebare: nu exista bani in visterie pentru a pune un parapet? , la o adica un zid de beton , ceva?!.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.