Un festival pe schiuri mult-asteptat va avea loc, si în acest sezon de iarnã, în statiunea montanã Parâng. Desi, sezonul de iarnã  nu a început, planurile sunt deja fãcute.
În munte, în perioada 13 si 16 februarie 2020 va avea loc Winterfest. Pe cel putin 500 de participanti mizeazã organizatorii festivalului.
”Editia anului 2020 va avea impact national, fiind promovatã prin canalele de promovare din mediul online, retele de socializare, radiouri si televiziuni. Evenimentul sportiv are o mare importantã pentru comunitatea localã, întrucât promoveazã, pe plan local si national, imaginea municipiului si a statiunii Parâng”, aratã Tiberiu Iacob Ridzi, primarul  municipiului Petrosani.

Vor avea loc  concursuri de schi si snowboard slalom, atât pentru începãtori, cât si pentru avansati, diverse alte concursuri specifice sporturilor de iarnã si multe alte activitãti surprizã ce se vor desfãsura pe pârtie. Astfel, cei care vor urca la munte, respectiv organizatorii si membrii formatiilor care vor participa la festival vor fi scutiti de la plata biletelor pentru telescaun.
Cosmin BACIU