Doi gorjeni, atacati de hoti de trufe din Hunedoara

Doi bãrbati, tatã si fiu, au fost atacati într-o pãdure din Gorj! Cei doi adunau trufe si au fost agresati de mai multi bãrbati din Hunedoara.
Politistii încearcã sã dea de urma agresorilor si confirmã cã atacatorii erau hoti de trufe.  Bãrbatii care au fost atacati concesionaserã o suprafata de pãdure din localitatea Bengesti-Ciocadia pentru a culege trufe. În timp ce se aflau la cules, asupra lor s-au nãpustit mai multi tineri si i-au atacat cu sãbiile. Cei doi, tata si fiu, au fost grav rãniti. Au apucat sã sune la 112, iar politistii încearcã sã dea de urma atacatorilor. Astfel de agresiuni au loc frecvent, în pãduri, asupra culegãtorilor de trufe. În primavera acestui an, un afacerist local a fost urmãrit si bãtut în fata locuintei sale de hotii de trufe.
Un kilogram de trufe se vinde între 1000 si 3000 de euro, iar bãtãlia pentru concesionarea zonelor în care se gãsesc este mare. Când nu reusesc sã câstige licitatiile, ceilalti ofertanti apeleazã la diverse metode de a-i determina pe câstigãtori sã renunte. Inclusiv la agresiune!

Un comentariu la „Doi gorjeni, atacati de hoti de trufe din Hunedoara

  • 10 octombrie 2019 la 20:43
    Permalink

    Invers cu toate ?tirile nationale. Hunedorenii au fost ataca?i. ..
    Ce naiba scrie?i?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.