Ce este, este! Am citit în Ziarul Vaii Jiului un material intitulat ”Ciocul mic!” Perfect adevarat si corect tot ce scrie acolo!

Am citit în Ziarul Vaii Jiului un material intitulat ”Ciocul mic!” sub semnatura Loredanei Juglea, cea care detine rubrica de sport. Perfect adevarat si corect tot ce scrie acolo! Am avut de-alungul vremii destule neconcordante cu respectiva domnisoara, dar ce este, este. Asa e, cam toate cluburile, asociatiile, gruparile astea private cu echipe de te miri ce – karate, fotbal, baschet umblat cu plugusorul, etc. – care strâng bani frumosi de la parintii copiilor pe care vor sa-i faca vedete, au tot felul de pretentii… mediatice. ”Hai sa promovam tineri”, zic respectivii responsabili cu sportul privat. Dar voi de ce nu antrenati moca, ma rog frumos? Voi vreti publicitate pe o activitate privata, la ziare care se sustin financiar cu mijloace proprii, nu prea mai tine figura! Bine zice Loredana Juglea, ”nu lucrez la o societate de binefacere”. La urma urmei fiecare trebuie sa îsi asigure un venit. Plin de cluburi private, ba de sport, ba culturale, la care banii vin dupa niste reguli clar stabilite, iar apoi sub masca performantei, ele vor sa fie promovate la infinit. Desigur, miscarea sportiva trebuie încurajata, dar hai sa avem niste limite, niste repere. Mai gânditi-va înainte de a sari pe noi.

2 comentarii la „Ce este, este! Am citit în Ziarul Vaii Jiului un material intitulat ”Ciocul mic!” Perfect adevarat si corect tot ce scrie acolo!

 • 8 octombrie 2019 la 22:55
  Permalink

  Daca dai numele unei persoane ce scrie sub semnatura la concurenta,semneaza si tu articolul mai papagalule!

  Răspunde
  • 8 octombrie 2019 la 23:11
   Permalink

   E greseala mea – cand am pus articolul am uitat sa il semnez.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.