Cristian Resmeritã: “O nouã licitatie pentru realizarea drumului spre Herculane”

Nicio firmã nu s-a prezentat la licitatia organizatã pentru realizarea drumului care ar lega Valea Jiului de Herculane.
În acest sens,  procedura va a fost  reluatã, anuntã senatorul PSD, Cristian Resmeritã.
“Drumul spre Herculane care a fost scos la licitatie si nu s-a prezentat nimeni, a fost scos din nou la licitatie. Este un scop comun pe care l-am avut toti cei din Valea Jiului, administratie, politicã, mass-media. Pentru drumul de la Cheile Jietului în sus au fost alocate în jur de douã milioane de lei în urma unor eforturi importante ale parlamentarilor PSD, ale Consiliului Judetean si cred cã este un prim pas pentru realizarea unui proiect comun pentru care toti ne-am dat mâna”,  a declarat Cristian Resmeritã,  senator PSD.
Termenul de executie al lucrãrilor este de 36 de luni. Cea mai controversatã sosea din România rãmâne, momentan, fãrã constructor. Dupã ce ani de zile lucrãrile au fost oprite din cauza ecologistilor de mediu, acum odatã reluatã  procedura, autoritãtile nu gãsesc constructor.De 307.506.000 lei este nevoie pentru continuarea lucrãrilor la DN 66A Câmpu lui Neag – Herculane. Guvernul a aprobat în luna aprilie indicatorii tehnico-economici aferenti obiectivului de investitii „Drum de legãturã DN 66A km 47+600 – km 66+204, Câmpu lui Neag – Cerna”, judetul Gorj.
Cosmin BACIU

2 comentarii la „Cristian Resmeritã: “O nouã licitatie pentru realizarea drumului spre Herculane”

 • 2 octombrie 2019 la 22:16
  Permalink

  Cred ca este o bataie de joc la adresa cetatenilor Vaii Jiului , se gasesc motive de amanare de la an la an , cand sunt bani vin ecologisti sa protesteze (parca ii anunta si ii trimite cineva) , ba nu sunt avize sau sunt expirate , ba nu vin la licitatie , … , cu drumul DN 7A (Cheile Jietului) ii bataie de joc ne rupem masinile spre Voineasa sau spre Transalpina sau sarbatoarea la Manastirea de la Groapa Seaca , investitii in Domeniul Schiabil Parang sa gasit si aici motive sa nu acorde guvernul bani (ii baga pe cei de la ROMSILVA , …) . Dar noi tot votam de 29 ani cu PSD si dupa ce trece alegerile uita 2 ani si isi aduc iar aminte in an electoral si dar se gasesc motive de amanare ex. contestatii , firma are probleme , … Pana cand ?!

  Răspunde
  • 2 octombrie 2019 la 22:51
   Permalink

   aceste drumuri din cheile jietului si spre herculane sunt extrem de rele si impedica turismului si dezvoltarea vaii jiului

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.