Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni, sustine cã existã fondurile necesare pentru realizarea unor investitii majore în localitate.
Se lucreazã intens în mai multe zone ale localitãtii. Municipiul Lupeni este un întreg santier, se lucreazã la drumuri, alei, trotuare, dar si parcuri.
“În ceea ce priveste asfaltarea, acum lucrãm la trotuarele din partea de jos a municipiului, lucrãm la sensurile de intrare în diferite intersectii, lucrãm la alei si facem în asa fel sã putem dezvolta cât mai mult. Bani avem doar trebuie sã stabilim unde si când vom face aceste lucrãri. Acum câteva zile am achizitionat alei în Bãrbãteni în zona ultimelor blocuri”,  a declarat Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni. Municipiul Lupeni a reusit sã atragã fonduri semnificative, atât din resurse guvernamentale cât si europene, pentru implementarea acestor proiecte.  Proiectele  administratiei de la Lupeni au vizat toate domeniile si activitãtile publice, de la cele de infrastructurã publicã, la cele din sãnãtate, educatie sau culturã si pânã la cele din  sectorul de turism, atât de important pentru economia din aceastã localitate.  Astfel, în ultimii ani  s-au fãcut investitii care se cifreazã la sute de milioane de lei noi pentru asfaltãri, pentru modernizarea scolilor si a spitalului, pentru achizitia de aparaturã medicalã de ultimã generatie, pentru modernizarea  infrastructurii turistice din Straja, pentru modernizarea clãdirilor-simbol ale orasului si pentru organizarea unor evenimente publice care sã punã în valoare aceastã localitate.
Cosmin BACIU