Update: In urma activitatilor efectuate, politistii din cadrul Politiei Orasului Petrila au identificat (pe raza municipiului Petrosani), minora de 13 ani care a plecat voluntar de la domiciliul sau din Petrila. Minora nu a fost victimizata si urmeaza a fi încredintata familiei (dupa ce va fi audiata la sediul Politiei). Aceasta se pare ca s-a aflat la domiciliul unei prietene din Petrosani.

O fetitã în vârstã de 13 ani, din orasul Petrila este cãutatã de politie, dupã ce a dispãrut de acasã.
Politistii din cadrul Politiei Orasului Petrila au fost sesizati marti, 1 octombrie, în jurul orei 20.15 de cãtre o femeie din localitate despre faptul cã fiica sa, Miclut Izabela-Maria (foto), în vârstã de 13 ani, în data de 01.10.2019, în jurul orei 17:45, a plecat voluntar de la locuinta sa din Petrila si  nu a mai revenit acasã. Femeia a mai precizat cã, în jurul orei 18:10, când tatãl vitreg a apelat-o  telefonic pe minorã, aceasta  i-a comunicat cã se aflã la o  prietenã ce locuieste în Petrosani si nu doreste sã revinã acasã, dupã care a încheiat convorbirea si si-a închis telefonul mobil. Semnalmentele minorei: înãltime 1,65-1,70 metri,  greutate 39 kg., ochi cãprui,  pãr castaniu, lung pânã  la nivelul umerilor, fatã lunguiatã, bãrbia ovalã.
În momentul plecãrii voluntare de la domiciliu, minora era îmbrãcatã cu un tricou gri (cu mânecã scurtã), cãmasã în carouri alb cu negru, legatã la brâu, o pereche de blue-jeans si era încãltatã cu pantofi sport de culoare neagrã. Minora a mai fost plecatã de la domiciliu. Politistii au demarat o serie de activitãti investigative si de cãutare a minorei, activitãti care continuã si care vor fi extinse prin mãsura urmãrii nationale.
Persoanele care detin informatii utile depistãrii celei în cauzã, sunt rugate sã se adreseze celei mai apropiate unitãti de politie sau sã apeleze numãrul unic de urgentã 112.