Lucrãrile la ANL continuã. Lipsa muncitorilor, o mare problemã

Lucrãrile la ANL-ul din municipiul Lupeni continuã. Lipsa muncitorilor este marea problemã cu care se confruntã constructorul.
Potrivit agendei de lucrãri,  constructorul intentioneazã ca pânã la finalul anului sã termine lucrãrile la acoperis.

“La ANL lucrãrile merg foarte bine. Constructorul lucreazã cu toate fortele pe care le are,  dar si acesta duce o lipsã acutã de personal, si mâine ar angaja 20 de oameni dacã ar merge sã munceascã. În acest moment se lucreazã în ritmul maxim. S-a mai turnat încã o placã de beton acum câteva zile, si au mai început sã ridice încã un etaj. Constructorul îsi doreste ca anul acesta sã închidã acoperisul si pe timp de iarnã sã poatã lucra în interior astfel încât anul viitor sã poatã fi predat primãriei si noi mai departe sã putem repartiza”,  a declarat Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
Noul bloc ANL din Lupeni va dispune de 45 de unitãti locative destinate închirierii. Dacã lucrurile decurg conform planului, constructia blocului ar putea fi gata într-un an si jumãtate. Blocul va fi construit în vecinãtatea celorlalte douã blocuri ANL din Lupeni  si acolo se vor muta cei care au depus cereri pentru atribuirea unei locuinte în acest oras. În celelalte douã blocuri ANL din Lupeni, gradul de ocupare este de 95 %, pentru cã, spune primarul, acolo sunt câteva garsoniere neocupate, iar cererile vin de la oameni cu familii numeroase.
Cosmin BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.