Lupeni: Asfaltãri dupã introducerea canalizãrii

Imediat dupã finalizarea lucrãrilor la reteaua de apã si canalizare din municipiul Lupeni, vor demarat si lucrãrile de asfaltare.
Dupã lucrãrile la infrastructurã realizate de autoritãtile locale, în Lupeni au loc si ample lucrãri ale operatorului de apã si canal din Valea Jiului. Edilii asteaptã ca ApaServ sã finalizeze lucrãrile, iar mai apoi vor demara lucrãrile de asfaltare.
“Lucrãrile la reteaua de apã si canal sunt în grafic, firma este una foarte serioasã. În acest moment de la Ocolul Silvic si pânã la  monument se lucreazã la reteaua de apã si se scot hidrantii afarã dupã care noi urmeazã sã asfaltãm acea  portiune de drum  pentru cã avem banii si lucrarea este licitatã. În acest moment existã cinci puncte de lucru ale SC ApaServ si ale constructorului care se miscã foarte bine si au utilaje performante. Lucrarea este una de calitate si fãcutã de profesionisti.
Într-adevãr se creazã un anumit disconfort dar obligatia lor este aceea sã aducã totul la starea initialã si sunt convins cã acest lucru se va întâmpla”,  a declarat Lucian Resmeritã,  primarul municipiului Lupeni.
Municipiul Lupeni este inclus într-un proiect al ApaServ Valea Jiului pentru reabilitarea si extindere retelei de apã si canal. Încã se lucreazã intens în cadrul acestui proiect. Pentru a nu întâmpina probleme, edilii s-au înteles cu cei de la ApaServ Valea Jiului si firma  constructoare, iar lucrãrile la retelele de apã si canal au fost fãcute înainte ca  drumul sã fie asfaltat.
Contractul  presupune reabilitare retele de apã pe o lungime de aproximativ 8,5 km; construirea statiei de pompare a apei potabile Stefan; reabilitare retele de canalizare pe o lungime de aproximativ 4,1 km; si construirea unei statii de pompare a apelor uzate Lupeni Est.
Cosmin BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.