Partidul Poporului – Dan Diaconescu si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare

Haralambie Vochitoiu va candida la Senat în Valea Jiului: Zona noastrã trebuie sã fie reprezentatã în Parlament de un om nãscut-crescut în Valea Jiului

Filiala judeteanã a Partidul Poporului – Dan Diaconescu si-a validat la începutul sãptãmânii garnitura de candidati pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. În ceea ce priveste confruntarea pentru colegiul senatorial din Valea Jiului, PP-DD mizeazã pe însusi presedintele filialei judetene, Haralambie Vochitoiu.

Liderul PP-DD a obtinut un scor foarte bun în Valea Jiului la alegerile locale din iunie când a candidat la sefia Consiliului Judetean si sperã sã convingã electoratul în competitia pentru functia de senator.

Haralambie Vochitoiu a intrat în linie dreaptã cu pregãtirile de campanie si a tinut sã exprime motivele pentru care a decis sã candideze pentru Colegiul 1 Senat din judetul Hunedoara. „Oamenii din Valea Jiului s-au sãturat de minciuni. În colegiul de Senat în care candidez au fost parasutati, de-a lungul timpului, lideri agreati de la Bucuresti sau de la Deva. Nu am nimic cu ei, însã acesti parlamentari au venit aici doar sã cearã voturi dupã care au dispãrut timp de patru ani. E momentul sã spunem stop pentru cã Valea Jiului are nevoie de un senator de-al locului, un om din Valea Jiului care trãieste si locuieste aici, care cunoaste preocupãrile de zi ale locuitorilor din Vale”, a punctat Vochitoiu.

Liderul PP-DD a adãugat cã vine în fata electoratului „cu inima deschisã, cu toatã puterea de muncã si experienta mea pentru a le pune în slujba oamenilor din Valea Jiului. Voi reprezenta Valea Jiului în Parlament, voi lupta pentru aducerea de investitii si pentru crearea de locuri de muncã.”

Rugat sã prezinte prioritãtile pentru Valea Jiului în cazul în care va fi ales senator, Haralambie Vochitoiu ne-a declarat: „Valea Jiului nu se poate dezvolta în afara a douã componente fundamentale: atragerea de investitii si crearea de locuri de muncã. Investitorii nu vin însã dacã nu îi convingi de oportunitãtile zonei, dacã nu le creezi facilitãti Dacã voi fi ales senator în Valea Jiului, mã voi lupta pentru aducerea investitorilor care la rândul lor vor crea locuri de muncã. Asta este ceea ce asteaptã locuitorii Vãii Jiului fiindcã oamenii vor sã munceascã si sã câstige o pâine în mod cinstit. În egalã mãsurã mã voi bate pentru salvarea industriei mineritului, pentru turismul din Valea Jiului si pentru mãrirea pensiilor si a salariilor. Nu în ultimul rând, voi pune toatã experienta acumulatã în atragerea de fonduri europene pentru a derula proiecte europene si pentru a aduce bani europeni în zona noastrã. Acestea sunt, pe scurt, proiectele mele pe care voi miza de îndatã ce voi fi ales senator.”

Advertisements

5 comentarii la „Partidul Poporului – Dan Diaconescu si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare

 • 25 octombrie 2012 la 08:39
  Permalink

  Urez succes partidului PP-DD in alegeri si imi permit sa-i amintesc domnului Vochitoiu ca SENATUL este un for legislativ si nu executiv. Stimati ziaristi, amintitile macar dvs. candidatilor sa nu promita ce nu pot face. Ceea ce scrie in articol seamana mai mult a lobby sau trafic de influenta. Mie imi este simpatic domnul presedinte si de aceea il rog sa ne spuna in ce comisie se vede dumnealui activand conform pregatirii si experientei profesionale.

 • 25 octombrie 2012 la 08:46
  Permalink

  Draga Redactie,

  Sincer, mi-as dori sa publicati comenatariul. Ce se intampla actualmente este o manipulare de zile mari. Citez: „Rugat sa prezinte propritatile pt Valea Jiului ….”, hm..acelasi articol il citesc si in ziarul de trista faima numit ZVJ care blocheaza toate comentariile la adresa Vochitoiului, caci asa intelege presa unu Docea care ieri alaltaieri mazgalea un articol (cica!) despre cum este el de jurnalist, impartial si lipsit de razbunare…pfuaaaahhhh. Sincer, imi este sila sa constat ca presa in loc sa informeze, manipuleaza, in loc sa deschida mintea o infecteaza. Una dintre infectiile propuse este acest Vochitoiu care pentru niste , cred, mii de lei aruncate in batjocura presei se vrea pus la adapost sub pulpana hainei de senator dupa ce a furat milioane de euro, pe care contribuabilul roman trebuie sa le puna la loc, din salarii, pensii, alocatii. Si atunci ma intreb: cata mizerie si nimicnicie umana trebuie sa zaca in cei care pot promova infectia? Nu este asemanator cu un doctor care injecteaza un virus mortal in corpul unui copil sau adult? Daca mai exista constiinta profesiei de gazetari publicati acest comentariu; daca nu mai exista…nu mai am nicio indoiala ci doar confirmarea sentimentului pe care-l incerc de multa vreme: presa facuta asa cum este facuta azi aduce deservicii societatii caci este subordonata MAFIEI!

 • 25 octombrie 2012 la 09:19
  Permalink

  Pur si simplu in societate nu mai exista decat un singur puct de vedere: al presei, caci ati suprimat cititorilor posibilitatea de a se exprima. V-ati transformat in noii securisti; e drept, in securisti care lovesc pe rand la comanda celor care platesc. Presarii nu sunt nici de stanga, nici de dreapta. Ei lovesc, de la lovele. Urat, tare urat.

 • 25 octombrie 2012 la 12:12
  Permalink

  Respect pentru CRONICA VAII JIULUI care a publicat comentarii pe care altii le-ar fi aruncat la cosul de gunoi! Mai avem speranta!

 • 25 octombrie 2012 la 12:46
  Permalink

  Stimate domn noi publicam toate comentariile pertinente si decente. Faptul ca apar cu o mica intarziere tine de cit de repede sunt moderate.

Comentariile sunt închise.