Vârstnicii din municipiul Lupeni vor fi în centrul atentiei, pe data de 1 octombrie, atunci când  este marcatã Ziua Internationalã a Persoanelor Vârstnice.
La fel ca în ultimii ani, autoritãtile locale de la Lupeni vor sã le  ofere un cadou muzical persoanelor trecute de prima tinerete.  Anul acesta le vor cânta bunicilor Ducu Bertzi si Oana Sârbu.


”Primãria si Consiliul Local al Municipiului Lupeni invitã persoanele vârstnice în data de 01.10.2019, la Palatul Cultural Minerul, sã participe la evenimentele organizate cu ocazia sãrbãtoririi Zilei Internationale a Persoanelor Vârstnice. Cu aceastã ocazie vor avea loc 2 spectacole eveniment, de la orele 16,00 si 19,00 sustinute de îndrãgitii artisti Ducu Bertzi si Oana Sârbu. Atmosfera de sãrbãtoare va fi completatã cu numeroase surprize, prin care dorim, sã ne arãtãm respectul si consideratia fatã de pãrintii, bunicii si persoanele dragi ajunse la vârsta senectutii. Invitatiile pot fi achizitionate de la Palatul Cultural începând cu data de 26.09.2019, între orele 10,00-14,00 pe baza Cãrtii de Identitate”, spune Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
Sunt programate douã spectacole eveniment, care vor avea loc la Palatul Cultural din Lupeni, de la ora 16.00 si ora 19.00, în data de 1 octombrie.
Cosmin BACIU