Terenurile de sport ale Universitãtii din Petrosani intrã în reabilitare. Este vorba de terenul de tenis si terenul sintetic de fotbal.
504.201 de lei este valoarea lucrãrilor la cele douã terenuri de sport ale Universitãtii din Petrosani. Reabilitarea terenului de tenis este evaluatã la suma de 336.134, în timp ce reabilitarea terenului de fotbal costã 168.067 de lei.
Baza sportivã a universitãtii are o suprafatã totalã de peste 20.000 m2. Sala de sport, cu o suprafatã de 1.489 m2, este destinatã, în principal, pentru desfãsurarea  activitãtilor didactice la disciplinele de Educatie fizicã si Sport, fiind  omologatã pentru disciplinele sportive handbal, baschet, volei, fotbal în salã, tenis de masã si  aerobic. Sala dispune de vestiare, grupuri sanitare si dusuri.
Stadionul, cu o suprafatã totalã de 12.284 m2, este  destinat în  principal pentru rugby si fotbal. Dispune de pistã  de alergare, tribune sub care se aflã  vestiarele, dusuri, saunã si grupuri  sanitare.

Terenul de bitum, cu o suprafatã de 1.405 m2, este  destinat pentru fotbal, baschet, handbal si tenis de câmp. Terenul sintetic de fotbal are o suprafatã de 2.508 m2. Terenul de tenis de câmp, cu o suprafatã de 953 m2, are suprafata acoperitã cu zgurã.

Cosmin BACIU