Debarcare de viceprimar si la Petrosani?

Actualul viceprimar din „capitala” Vãii Jiului ar urma sã fie înlocuit la propunerea PP-DD sustin surse din rândul politicienilor. Nu doar în municipiul Vulcan va fi o schimbare în ceea ce priveste a doua functie în primãrie ci si la Petrosani.

Surse din rândul politicienilor sustin cã viceprimarul liberal din Petrosani va fi înlocuit cu un consilier de la Partidul Poporului Dan Diaconescu. Mutarea s-ar face pânã la finele anului si cel mai curând în urmãtoarea sedintã de consiliu local. Cererea de revocare din functie a actualului viceprimar, Dorina Nitã (PNL), ar urma sã fie propusã de cãtre consilierii PP-DD la sedinta ordinarã a Consiliului Local Petrosani, iar în locul acesteia sã ocupe functia chiar un ales local de la formatiunea lui Dan Diaconescu. Scenariul avansat de sursele noastre sustin cã mutarea se va face cu sustinerea consilierilor PDL, dat fiind faptul cã USL nu are majoritate. Seful PP-DD Hunedoara, Haralambie Vochitoiu nu a putut fi contactat pentru a infirma sau confirma faptul cã formatiunii pe care o conduce în judet îi va reveni functia de viceprimar al municipiului Petrosani.

Maximilian Gânju

 

2 comentarii la „Debarcare de viceprimar si la Petrosani?

  • 25 octombrie 2012 la 17:19
    Permalink

    Normal ca doresc sa schimbe Viceprimarul ca sa nu mai vada(afle)lumea ce mai face Tibi(Pinochio) la Primarie–e greu sa ai oameni corecti in spate precum un spin in coasta

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.