Timp de douã zile, la sfârsitul acestei sãptãmâni, suntem invitati, la Petrosani la o campanie de colectare a deseurilor electrice, electronice si a bateriilor.
Sub sloganul „Sunt cetãtean responsabil”, campania îi cheamã pe cei ce au astfel de deseuri sã le  predea si, pentru cei care au multe si voluminoase, se poate apela la numãrul de telefon 0753 044 264, iar masina de colectare va veni la fiecare acasã.
Pot fi predate masini de spãlat, frigidere, televizoare, boilere si baterii uzate, iar fiecare va fi primi un cupon cu care poate participa la o tragere la sorti. Sunt puse la bãtaie premii, iar cei care se câstigã se aleg cu aparate noi. Astfel, puteti câstiga un mixer, fier de cãlcat, o cafetierã, extragerea câstigãtorilor urmând sã aibã loc în zona Casei de Culturã din Petrosani. De altfel, acolo va fi si unul dintre punctele de colectare, iar un al doilea va fi la Piata Dacia.  În plus, masina care preia deseurile voluminoase va veni gratuit la fiecare la bloc, dacã va fi solicitatã,. Campania are loc vineri  21 septembrie si sâmbãtã  22 septembrie, pânã la ora 17,00.
Diana Mitrache