La Apa Serv Valea Jiului a fost finalizatã analiza activitãtii salariatilor si a  serviciilor din cadrul companiei de apã, analizã ce a avut ca scop desemnarea celor mai buni salariati din luna august.
Concluziile comisiei de analizã, formatã din echipa de conducere a operatorului regional de apã si canalizare de la Petrosani, sunt acelea cã, pentru activitatea aferentã lunii august, cei mai buni angajati ai Apa Serv Valea Jiului s-au dovedit a fi:
– Telegredean Andreea Gabriela – consilier juridic în cadrul Biroului Achizitii Publice;
– Jianu Marian – inginer în cadrul Statiei de Epurare de la Uricani;
– Mocãnitã George – inginer în cadrul Sectiei Apã  Canal Lupeni – Uricani – Sector Lupeni
În acelasi timp, întreaga echipã de la Sectorul Lupeni din cadrul Sectiei de Apã-Canal  Lupeni – Uricani, coordonatã de ing. Constantin Zaharia a fost desemnatã drept ”Colectiv al lunii august 2019” de la Apa Serv Valea Jiului. Colectivul este format din:  Constantin Zaharia – sef sectie, Nicolae Artur Ular, Sorin Constantin Varga, Sandru Adrian Lãscut, Albert Arpad, Mihai Bejenaru, Constantin Cãldãrar, Daniel Cârlig, Cristian Iosif Ianc, Valentin Buliga, Dan Aristotel Calo, Nicolae Daniel Pavel, Claudiu Daniel Bejenaru, Constantin Matran, Cornel Râza, Constantin Vrabie, Lenuta Loredana Cârlig, Gheorghe Voin si Simona Irimas.
”Am luat aceastã decizie, pe de o parte, având în vedere faptul cã în zona de vest a Vãii Jiului, acolo unde abia acum au demarat primele investitii semnificative pentru  modernizarea retelelor de apã si, mai ales, de canalizare, nu doar în luna august, ci în mod frecvent muncitorii de la Sectorul Apã-Canal Lupeni, s-au confruntat cu numeroase probleme si cu tot mai dese avarii, care au necesitat interventii ale echipelor noastre, lucru care s-a realizat în mod eficient, datoritã implicãrii colegilor nostri de la Sectia Apã-Canal din Lupeni-Uricani, dar si datoritã unei bune coordonãri a activitãtii de cãtre personalul de conducere al acestei sectii. Pentru cã, în completarea activitãtii colegilor de la Sectia Apã-Canal Lupeni, un rol important în au si colegii de la Statia de Epurare Uricani, am apreciat si activitatea acestei echipe”, a declarat Cristian Ionicã, director general al Apa Serv Valea Jiului.
Acesta a mai precizat cã unul din titlurile de angajat al lunii august a revenit si unui membru al echipei de la Biroul de Achizitii Publice al Apa Serv Valea Jiului, având în vedere cã un rol esential în deruleazã activitãtilor specifice ale companiei de apã din Valea Jiului îl reprezintã realizarea procedurilor de achizitie publicã. ”Apreciem în acest fel activitatea doamnei Telegredean, care are o responsabilitate mare ca si consilier juridic la Compartimentul de Achizitii Publice. Fãrã achizitia de materiale, echipamente si alte bunuri de care avem nevoie zi de zi în activitatea noastrã, nu am putea sã ne derulãm corespunzãtor activitatea. În acelasi timp, realizarea acestor achizitii  trebuie sã se facã respectând o serie de reguli si, mai ales, în conformitate cu prevederile legale”, a mai spus Cristian Ionicã, directorul general al ASVJ.
Angajatii lunii august de la Apa Serv Valea Jiului au fost felicitati în cadru festiv, la sedinta operativã a conducerii operatorului de apã. Acestia au primit, de asemenea, diplome care sã le ateste titlul de salariat model, dar si o primã din partea companiei.
Biroul de presã Apa Serv Valea Jiului