Toamna Lupeneanã, la o nouã editie

Parcul Copiilor de la Bãrbãteni va gãzdui în acest sfârsit de sãptãmânã o nouã editie traditionalului eveniment artistic ”Toamna Lupeneanã”, acesta numãrându-se printre cele mai longevive activitãti  cultural-artistice din municipiul Lupeni.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primãriei si Consiliului local al municipiului Lupeni si va debuta astãzi cu un program de muzicã popularã, invitat de onoare fiind Alex de la Orãstie. Sâmbãtã, organizatorii au pregãtit o searã de folk unde cap de afis este Victor Socaciu, iar ziua de duminicã este rezervatã exclusiv artistilor locali. Toate spectacolele din cadrul editiei din acest an a festivalului ”Toamna Lupeneanã” vor începe de la ora 18,30.
”Invit cetãtenii municipiului Lupeni, ca de fiecare datã în astfel de fericite ocazii, sã vinã alãturi de noi, sã se bucure de câteva zile de antren, bunã dispozitie si spectacol de calitate în cadrul unui festival artistic de traditie, pe care Lupeniul în gãzduieste la început de toamnã. Vã asteptãm cu mare drag !”, spune primarul Lucian Resmeritã.

Advertisements