S-a sinucis înainte de nuntã

O tânãrã a fost gãsitã fãrã suflare în Canalul Dunãre-Marea Neagrã. La interventia de cãutare si salvare au participat si scafandrii ISU Hunedoara. Femeia urma sã fie mireasã sâmbãtã. Militarii din cadrul  ISU Hunedoara au fost solicitati sã participe la interventia de salvare în localitatea Agigea, dupã ce masina unei tinere a fost gãsitã abandonatã pe marginea Canalului Dunãre-Marea Neagrã.
”Pompierii hunedoreni au participat la interventie alãturi de scafandri din Constanta, ai ISU Arad, ISU Suceava si ISU Sibiu în zona unde se  presupunea cã o tânãrã  s-a aruncat în apã de pe un pod. A fost gãsitã abandonatã masina tinerei si alte obiecte personale. Dupã cãutãri a fost gãsit trupul neînsufletit al femeii care, dupã declaratiile rudelor, urma sã se  cãsãtoreascã”, a precizat Anemona Doda,  purtãtorul de cuvânt al ISU Hunedoara.
Tragedie într-o familie din Constanta: o femeie de 32 de ani a murit, dupã ce s-a aruncat în Canalul Dunãre – Marea Neagrã, de pe podul Agigea. Politistii au demarat o anchetã, în cadrul cãreia urmeazã sã stabileascã si motivul  pentru care tânãra a recurs la acest gest extrem. Tânãra are 32 de ani, din Constanta, si nu a lãsat un bilet în care sã-si motiveze gestul. Disparitia ei a fost semnalatã chiar cel care i-ar fi fost sot la finele acestei sãptãmâni.
Maximilian Gânju

2 comentarii la „S-a sinucis înainte de nuntã

 • 11 septembrie 2019 la 08:37
  Permalink

  Motivatia e simpla….urma sa se casatoreasca !

  Răspunde
 • 14 septembrie 2019 la 07:05
  Permalink

  Femeia s-a sinucis de ciuda ca s-a pastrat virgina atitia ani, dar a aflat ca cel cu care urma sa se marite este impotent, are executari silite de un miliard pentru datorii neachitate la 3 banci si 1 ifn, iar atunci cand este cicalit, loveste tot si urla mai tare ca Brinzan in complex !!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.