28.485 de spectatori în 9 luni

 

Aproape 30.000 de spectatori au trecut pragul cinematografului din Petrosani, doar anul trecut. Investitia a fost finalizatã anul trecut, cinematograful fiind inaugurat, oficial în data de 23 martie 2018.  Potrivit datelor furnizate de la Centrul National al Cinematografiei, anul trecut,  în cele 9 luni de functionare, cinematograful Victoria, transformat în Cinematograful Serban Ionescu a avut 28.485 de spectatori.
Conform datelor furnizate de la Centrul National al Cinematografiei, cinematografe din marile orase precum, Sibiu (24.283 spectatori), Craiova (24.4830) sau Iasi (15.771) au avut mai putini spectatori decât cinematograful din Petrosani.
Astfel, potrivit statisticii realizate de Centrul National al Cinematografiei, cinematograful Serban Ionescu din Petrosani ocupã locul 10 dintr-un total de 20 de cinematografe analizate. Cinematograful Serban Ionescu din Petrosani a fost total reabilitat printr-un program derulat de Compania Nationalã de Investitii, valoarea lucrãrilor fiind de aproximativ 3 milioane de lei. Municipalitatea a contribuit cu aproximativ 200.000 lei, pentru realizarea racordurilor la utilitãtile publice.
Cosmin BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.