Senatorul Resmeritã, nostalgic la primul clopotel

Fost profesor de fizicã la o scoalã din Lupeni, senatorul din Valea Jiului Cristian Resmeritã a tinut sã le ureze un an scolar bun, copiilor din Petrosani.
În Parcul Central Carol Schreter, alãturi de profesorii si directorii scolilor de aici, senatorul a depãnat momente din viata sa de dascãl.
„Pentru mine, fiecare început de an scolar reprezintã un eveniment. Vã si spun de ce: de meserie sunt profesor si cam 8 ani a fost profesor de fizicã, pânã ce Dumnezeu mi-a dat alt destin în viatã si cred cã singurul lucru care este sigur pentru mine este meseria de profesor, pe care am fãcut-o cu foarte mult drag”,le-a spus celor adunati în parc, senatorul  Cristian Resmeritã.
Deschiderea anului scolar a fost si prilejul în care senatorul Resmeritã a recunoscut  calitatea si meritul dascãlilor din acest oras, care au creat aici un centru de excelentã în învãtãmântul românesc. „Sã faceti în asa fel încât sã beneficiati de toate cunostintele pe care le au profesorii din Petrosani. Sã stiti cã Petrosaniul a devenit de foarte multã vreme un centru de educatie din Valea Jiului. Sunt foarte multi copii de la Vulcan, Lupeni, Uricani, Petrila, care vin aici sã facã scoala din clasele cele mai mici, pentru cã aveti profesori foarte buni. Sã le folositi cunostintele si rãbdarea, pentru ca sã ajungeti oameni buni, educati. Sã stiti cã sansa Vãii Jiului stã în copiii si nepotii nostri”, a conchis Cristian Resmeritã.
Ceremonia de deschidere a anoului an scolar a adunat zeci de copii de la toate scolile din municipiul Petrosani în parc, acolo unde, de ani buni, toatã lumea are ocazia sã îsi ureze un an cu rezultate exceptionale.
Senatorul Cristian Resmeritã a fost prezent si la festivitãtile de deschidere a noului an scolar de la Vulcan si Lupeni. Cu acest prilej, senatorul le-a urat tuturor cadrelor didactice, elevilor dar si pãrintilor multã sãnãtate, putere de muncã si rezultate foarte bune în noul an scolar.
Diana Mitrache

2 comentarii la „Senatorul Resmeritã, nostalgic la primul clopotel

 • 9 septembrie 2019 la 20:00
  Permalink

  Domnule senator Cristian Resmerita lasa vrajeala electorala , mai bine fieti mila de cetateni Vaii Jiului care isi rup masinile pe DN 7A Cheile Jietului .

  Răspunde
 • 9 septembrie 2019 la 20:39
  Permalink

  Nostalgic pe dracu! Vrajeala ieftina! Minciuni peste minciuni ale hotilor din psd!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.