Lupeni: Eficientizare prin digitalizare

Municipalitatea de la Lupeni are în vedere implementarea unui proiect pe fonduri europene. Pe scurt este vorba de eficientizarea administratiei publice prin digitalizare.
310.000 de lei este suma destinatã pentru servicii de implementare a sistemului de  management al calitãtii si performantei în cadrul Proiectului ”Proceduri Administrative Simplificate prin Eficientizare Digitalã – la Primãria Municipiului Lupeni.
“Obiectul achizitiei îl reprezintã achizitia de Servicii de implementare a sistemului de management al calitãtii si performantei în cadrul Proiectului „Proceduri Administrative Simplificate prin Eficientizare Digitalã – la Primãria Municipiului Lupeni“, Cod MySMIS 128531. Serviciile sunt necesare pentru realizarea atingerii obiectivelor subactivitãtilor: 5.1 si 5.2 ale proiectului „Proceduri Administrative Simplificate prin Eficientizare Digitalã – la Primãria Municipiului Lupeni“, Cod MySMIS 128531”, aratã  documetnatia. Obiectivul general al proiectului îl reprezintã condolidarea capacitãtii Primãriei municipiului Lupeni de a asigura  calitatea si accesul la serviciile publice oferite exclusiv de Primãrie prin simplificarea procedurilor administratiei locale si reducerea birocratiei pentru cetãteni.
Cosmin BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.