Cristian Resmeritã, reales presedinte executiv al PSD Hunedoara

Senatorul Cristian Resmeritã a fost reales presedinte  executiv al Organizatiei judetene PSD Hunedoara.
La sfârsitul sãptãmânii trecute au avut loc alegeri pentru stabilirea noii conduceri a formatiunii politice hunedorene. De fapt, este o reconfirmare a echipei. “Faptul cã am fost reales presedinte executiv al PSD Hunedoara este o dovadã a  faptului cã lucrurile pe care le-am realizat aduc un plus valoare  partidului, dar în primul rând oamenilor, cetãtenilor pe care noi îi reprezentãm. Pentru mine este o motivatie în plus sã  continui ceea ce am început, si anume sã lucrez pentru interesul oamenilor”, a declarat senatorul PSD, Cristian Resmeritã, cel care a fost reales în functia de presedinte executiv al PSD Hunedoara. Sâmbãta au avut loc alegeri la organizatia judeteanã a PSD Hunedoara. Laurentiu Nistor a fost reconfirmat în functia de presedinte.
Cosmin BACIU

Advertisements

2 comentarii la „Cristian Resmeritã, reales presedinte executiv al PSD Hunedoara

 • 8 septembrie 2019 la 19:29
  Permalink

  Felicitari domnilor Laurentiu Nistor si Cristian Resmerita ca au fost realesi in functii de conducere PSD la nivel de judet si ca au rezolvat partial problema pensionarilor mineri (sa impartit calculul la 20 pentru toti) , spun ca partial pentru ca in noua Lege a pensiilor care va intra in vigoare la 1 Septembrie 2021 mineri care vor iesi in pensie vor lua pensie mai mica ca se va imparti la 25 . Poate se vor ocupa si de asfaltarea drumului DN 7A pe Cheile Jietului ca ne rupem masinile spre Voineasa sau spre Transalpina ori sarbatoarea la Manastirea de la Groapa Seaca dar si drumul DN 66A spre Herculane .

  Răspunde
 • 9 septembrie 2019 la 20:45
  Permalink

  Mincinosule,cand dati banii pt recalculari la grupele de munca? Asa o sa primiti voturile,cum ati dat drepturile pensionarilor,pe care i.ati furat de ani de zile! O sa va bata Dumnezeu,mincinosilor!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.