Rãmâne în arest. Politistul Adrian Sucilã nu a putut sã-i convingã pe magistratii Tribunalului Hunedoara cã poate fi lãsat în libertate.

Tribunalul Hunedoara a respins recursul formulat de Adrian Sucilã împotriva deciziei Judecãtoriei Petrosani, care a refuzat cererea de înlocuire a mãsurii arestãrii preventive cu mãsura preventivã a obligãrii de a nu pãrãsi localitatea sau tara. În aceste conditii, Sucilã rãmâne în continuare în stare de arest preventiv, fiind încarcerat la Penitenciarul Aiud, dupã ce a fost ridicat de la domiciliul sãu în data de 4 iulie, dupã o perchezitie a procurorilor hunedoreni.

Adrian Sucilã este judecat pentru corupere sexualã si act sexual cu un minor, acesta fiind fiul fostului viceprimar din Vulcan, Angela Stoica. În acelasi dosar, fiica fostului viceprimar, Mihaela Stoica, este judecatã în libertate pentru complicitate la act sexual cu un minor si corupere sexualã, dar în cazul ei magistratii nu au stabilit nicio interdictie. Urmãtorul termen de judecatã este programat pentru data de 6 noiembrie, la Judecãtoria Petrosani.

Carmen Cosman