Rugby / Stiinta spre un nou titlu

Rugby-ul în 7 câstigã tot mai mult teren. Stiinta Petrosani ia si anul acesta în serios  competitia. Repartizatã în grupa B alãturi de RC Bârlad, CSU Arad si Sportul Studentesc Bucuresti.
Dupã etapele 1 (Cluj) si 2 (Iasi) cu o victorie consistentã asupra echipei ”U” Cluj 31-12, Stiinta Petrosani a intrat într-o scurtã vacantã pânã la etapa a 3-a care va avea loc la  Arad pe 21 septembrie, ultimele douã etape urmând a avea loc  pe 14 martie 2020 (etapa 4 Petrosani) si 21 martie 2020 (et. 5 galati). Într-un clasament general dupã douã etape, conduce ”U” Cluj 30 puncte urmatã de Stiinta Petrosani 28 puncte si RC Bârlad 26 puncte.
În aceste prime douã etape s-au remarcat tinerii de 19 ani Tudor, Ivanciu, Curta, Donici si Zamfir alãturi de nou venitul centru de la Steaua, Robert Dascãlu, cu peste  50 de selectii în echipa României si consacratii Chiriac, Gherasim, Nãstãsiei, Coge, Mihalachi si Al. Lupu.
Pe 9 septembrie echipa va începe pregãtirile la Petrosani (rugby în 7 si în 15), va urma turneul de la Arad la rugby în 7, iar pe 28 septembrie se va relua campionatul DNS (liga a II-a) la rugby în 15.
GENU TUTU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.