Pregãtiri pentru noul an universitar

Noul an universitar 2019-2020 va debuta în mai putin de o lunã de zile.  La Universitatea din Petrosani se fac pregãtiri pentru ca studentii care vin din alte zone ale tãrii si opteazã pentru a locui în cãmine, conditiile sã fie mai mult decât decente. Astfel, cãminul numãrul 3 din campusul universitar a fost inclus într-un proces de reparatii. Circa 30.000 de lei este suma alocatã de institutia de învãtãmânt superior din Valea Jiului pentru realizarea lucrãrilor.
Cãminul studentesc numãrul 3 dispune de module formate din douã camere a câte douã locuri fiecare, cu grup sanitar propriu, sãli de lecturã, cablu TV si  internet wireless. Cãminul  dispune de instalatii proprii pe gaz pentru încãlzire si apã caldã.
Campusul Universitãtii din Petrosani este amplasat într-un parc natural de circa zece ha si cuprinde 22 corpuri de clãdiri. Activitatea didacticã si de  cercetare se desfãsoarã în sase corpuri de clãdiri care includ amfiteatre, laboratoare, sãli de seminarii, salã de sport. Complexul mai cuprinde biblioteca, tipografia, baza sportivã, precum si cinci cãmine si un restaurant studentesc. Campusul Universitãtii din Petrosani este compus din Serviciul Patrimoniu si Serviciul Social.
Cosmin BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.