Cristian Resmeritã cautã solutii pentru revitalizarea Vãii Jiului

Problemele Vãii Jiului în atentia senatorului Resmeritã. Valea Jiului este o zonã care se confruntã cu probleme mari din cauza locurilor de muncã putine si a depopulãrii.
Complexul Energetic Hunedoara are mari probleme financiare iar acest lucru îl simt cel mai mult  angajatii. Dacã pentru personalul care lucreazã în subteran au intrat în vigoare legi care sã-i ajute sã iasã la pensie cu 15 ani vechime, personalul de suprafatã este în pericol dacã activitatea minierã se opreste. În acest sens senatorul PSD Cristian Resmeritã încearcã sã gãseascã solutii pentru ca si aceastã categorie de oameni sã beneficieze de  anumite drepturi. Mai mult decât atât acesta spune cã se va implica si mai mult în gãsirea solutiilor viabile pentru drumul spre Herculane  si cel de pe Jiet.
“Existã 715 oameni în Complexul Energetic Hunedoara care nu sunt mineri si care lucreazã la suprafatã si sunt în pericol cã dacã activitatea minierã înceteazã, sã rãmânã în aer. Trebuie sã gãsim o solutie pentru ei. Poate ne implicãm mai activ în aceste  drumuri care fac legãtura cu Valea Jiului cum ar fi Herculane, Jiet. În functie de ceea ce ne cer oamenii vom lucra cât mai mult pentru a gãsi solutii pentru ce nevoi au oamenii. Mi-as dori sã pot rezolva toate problemele pe care mi le ridicã oamenii dar din pãcate sunt multe care nu tin de mine”, a precizat Cristian Resmeritã senator PSD.  Pentru minerii din subteran  senatorul Cristian Resmeritã a initiat un proiect de lege care a devenit si „Legea Resmeritã” si care îi ajutã sã iasã la pensie cu 15 ani vechime în subteran.
Cosmin BACIU

6 comentarii la „Cristian Resmeritã cautã solutii pentru revitalizarea Vãii Jiului

 • 2 septembrie 2019 la 18:33
  Permalink

  mai, mai. se apropie alegerile si mai vrea un mandat. votati-l. promite bine.

  Răspunde
 • 2 septembrie 2019 la 19:25
  Permalink

  Modernizati drumul DN 7A Cheile Jetului ca ne rupem masinile spre Transalpina , Voineasa sau Manastirea de la Groapa Seaca !

  Răspunde
 • 3 septembrie 2019 la 09:54
  Permalink

  Saracul de el ! De unde o avand atata energie?Sa nu cumva sa pateasca ceva, ca praful se alege de Valea Jiului.Sezi bland fiule sa nu patesti ceva, zau asa.Las-o dracului de Vale,vezi tu de ale tale ca o fi mai bine si pentru tine dar mai ales pentru noi.

  Răspunde
 • 3 septembrie 2019 la 15:16
  Permalink

  cauta si nu gaseste . Tipoc pentru un cretin.

  Răspunde
 • 5 septembrie 2019 la 08:55
  Permalink

  Corect.asa ar trebui si pt cei care au lucrat 25 ani grupa2 sa se poata face ceva.in unele locuri de munca au fost conditii mai grele chiar fata de subteran

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.