Seful PSD Petrosani si directorul Scolii nr.7, cãlcati de hoti

Ioan Rus, presedintele PSD Petrosani si directorul Scolii Gimnaziale nr 7 din Petrosani, Vasile Pop s-au trezit, duminicã dimineatã, dupã ce a fost chemati de angajatii Politiei din Petrosani.
Motivul: hotii au dat atacul la cele douã garaje construite la câtiva pasi de sediul Politiei municipiului Petrosani, pe strada Aleea Poporului. Oamenii legii au observat cã usile celor douã garaje erau deschise, duminicã dimineatã si i-au  alarmat pe cei doi.
„De la mine nu au furat nimic. De la vecinul meu din garaj au furat o bicicletã.  M-am uitat, dar se pare cã hotii vizau doar ceva ce ar fi putut sã vândã foarte repede si usor”, a declarat Ioan Rus, presedintele PSD Petrosani. Politistii au deschis un dosar de cercetare penalã si urmeazã sã gãseascã hotii. Interesant este cã, desi oamenii aveau în garaj depozitate alimente si alte bunuri, cei doi proprietari spun cã nu lipseste nimic altceva. În week-end-ul care a trecut, la Petrosani, a avut loc Festivalul Berii si zeci de oameni, chiar si din alte orase, s-au aflat în acest oras, la petrecere.
Diana Mitrache

2 comentarii la „Seful PSD Petrosani si directorul Scolii nr.7, cãlcati de hoti

  • 3 septembrie 2019 la 16:43
    Permalink

    eu stiu ce cautau hotii PUZ ul dupa care s a aprobat construirea celor doua garaje pe domeniul public si lipite de o institutie de stat……

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.