Accidentati pe trecerile de pietoni

Tânãra de 19 ani l-a lovit pe minorul de 8 ani chiar pe trecerea de pietoni. Copilul traversa stradã pe trecere, dar era pe o trotinetã, astfel cã politistii vor stabili vina fiecãrei pãrti.  Accidentul a avut loc pe Bulevardul Dacia din municipiul Hunedoara, iar copilul a fost usor rãnit si transportat la  spital, în vederea acordãrii de îngrijiri medicale.
Tânãra aflatã la volan a fost testatã cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauzã, politistii au întocmit dosar de cercetare penalã  pentru infractiunea de vãtãmare corporalã din culpã.
Un alt accident în care  victima se afla pe trecerea de pietoni a avut loc si în  municipiul Vulcan. Si în acest caz la volan se afla o soferitã de 30 de ani, din Vulcan, iar politistii spun cã în timp ce conducea pe Bulevardul Mihai Viteazu, a surprins si accidentat un pieton, în vârstã de 48 de ani, care se afla angajat în  traversarea strãzii pe trecerea de pietoni. Soferita nu se afla sub influenta bãuturilor  alcoolice, însã pietonul lovit ar fi fost bãut si ar fi apãrut pe trecere brusc, fãrã sã se asigure înainte.
Maximilian Gânju

2 comentarii la „Accidentati pe trecerile de pietoni

 • 2 septembrie 2019 la 21:26
  Permalink

  ce pieton mai e si ala care este surprins pe trecerea de pietoni,trebuia amendat sa se invete minte

  Răspunde
 • 4 septembrie 2019 la 09:51
  Permalink

  pietonul trebuia amendat ca a trecut pe trecerea de pietoni chiar daca era baut

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.