Un accident rutier grav a avut loc în noaptea de marti spre  miercuri, pe DN 7, în urma cãruia un bãrbat de 64 de ani a decedat iar alte trei persoane au fost rãnite. Soferul era bãut au stabilit politistii.
Tragedia a avut loc în apropriere de haltã CFR Geoagiu, iar masina în care se aflau victimele fost gãsitã de pompierii militari iesitã în decor. „Pompierii specializati în descarcerare, prim-ajutor si stingere de la Detasamentul Orãstie au gãsit  într-un autoturism iesit în decor pe DN 7, în apropierea haltei Geoagiu, patru victime. Un bãrbat, de 64 de ani, a murit pe loc în urma accidentului rutier, în timp ce alte trei  persoane au suferit  politraumatisme”, a informat purtãtorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã (ISU) Hunedoara, Anemona Doda. Politistii Biroului Rutier Orãstie au stabilit cã la volan era un  bãrbat în vârstã de 59 de ani, din orasul Cugir, judetul Alba. Pentru cã era bãut, a lovit parapetii unui sens giratoriu si s-a izbit de un gard din plãci din beton.
”Conducãtorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat.  Celui în cauzã i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, au precizat politistii. Cei trei rãniti erau constienti si au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, ca mai apoi sã fie transportati cu ambulantele la  spitalul din Orãstie.