Tânãra de 36 de ani ar fi intrat într-o stare depresivã si a plecat de acasã. Familia s-a temut ca nu cumva sã se sinucidã si a cerut ajutor. Dupã ore în sir de cãutãri, dupã miezul noptii, tânãra a fost gãsitã în viatã într-o pãdure de la marginea Lupeniului.
”Prin intermediul SNUAU 112, s-a solicitat sprijin Serviciului  Public Judetean Salvamont Hunedoara si Inspectoratului de Jandarmi Judetean Hunedoara – Grupa de Interventie Montanã, constituindu–se mai multe echipe mixte care au plecat în cãutarea persoanei. Actiunea de cãutare s-a desfãsurat pe mai multe directii si zone, în vecinãtatea Municipiului Lupeni, fiind angrenate forte din cadrul Jandarmeriei, Politiei si Salvamont.
Dupã mai multe ore de cãutãri, având în vedere vegetatia, relieful si întunericul, persoana a fost gãsitã în jurul orei 00.30 de cãtre un echipaj mixt format din 3 jandarmi montani si un salvamontist, în zona  împãduritã Tusu – Lupeni”, informeazã IJJ Hunedoara. Tânãra a fost preluatã de cãtre un echipaj SMURD, pentru a fi transportatã la spital si a i se acorda îngrijiri medicale.
Maximilian GÂNJU