Trenuri spre mare anulate o vreme

Cãlãtorii care vor, la finele acestei luni, sã meargã spre litoral, sau spre Arad, nu mai pot pleca din statia CFR Petrosani. Din cauza unor lucrãri ce au loc la infrastructura  feroviarã, mai multe curse de cãlãtori din judetul nostru sunt anulate.
Responsabilii  din statia CFR Petrosani  ne spun cum puteti  proceda. „În perioada 24 – 29 august, din cauza lucrãrilor ce se desfãsoarã pe coridorul IV, mai exact, între Simeria si Ilia, respectiv, în zona statiei Radna, vor avea loc o serie de anulãri, atât la trenurile Regio, cât si la cele Inter Regio. Pentru trenurile Regio, sunt pregãtite autobuze si se va face transbordarea între statia Simeria si Deva. Deasemena, între Radna si Arad la fel. Trenul Inter Regio 1921, Mangalia Arad, nu va mai circula de la Craiova, prin Petrosani la Arad, ci pe ruta deviatã Filiasi – Turnu Severin -Timisoara – Arad”, spune Ioan Aonofriesei, sef în statia CFR Petrosani.
Potrivit celor de la CFR, în perioada 23/24 – 28/29 august, trenul IR 1921 Mangalia – Arad circulã conform orarului din Mersul Trenurilor pe distanta Mangalia – Constanta – Lehliu – Bucuresti Nord – Videle – Craiova – Târgu Jiu – Simeria si se anuleazã pe distanta Simeria – Conop – Arad.  În perioada 24 – 29 august, în locul trenului IR 1921, pe distanta Timisoara Nord (plecare 10.50) – Vinga – Arad (sosire 11.51) circulã trenul IR 12993 (ramurã/grupã de vagoane de la trenul IR 1991 Mangalia – Timisoara Nord).
În perioada 24/25 – 29/30 august, trenul IR 1922 Arad – Mangalia se anuleazã pe distanta Arad – Conop – Simeria si circulã  conform orarului din Mersul Trenurilor pe distanta Simeria – Târgu Jiu – Craiova – Videle – Bucuresti Nord – Lehliu – Constanta – Mangalia. În perioada 24 – 29 august, în locul trenului IR 1922, pe distanta Arad (plecare 16.10) – Vinga – Timisoara Nord (sosire 17.10) circulã trenul IR 12994 (ramurã/ grupã de vagoane pentru trenul IR 1992 Timisoara Nord – Mangalia).
Cãlãtorii ce plecau din Petrosani sunt  sfãtuiti sã ia alte trenuri, spre Filiasi. „Trebuie sã meargã spre Filiasi, sau cu alte trenul sezonier 1926, de la Deva,  pentru Mangalia, cu atasare, la Craiova, la trenul 1992, sau cu microbuz din Deva la Simeria si din Simeria, cu trenul de legãturã”, mai afirmã Aonofriesei. În perioada 24 – 29 august, trenurile IR 1926 si IR 1925  Deva – Simeria – Craiova si retur  circulã conform graficului din Mersul Trenurilor pe distanta Simeria – Craiova si retur, iar pe distanta Deva – Simeria si retur se asigurã transportul pasagerilor. Lucrãrile la infrastructurã feroviarã din pricina cãrora este necesarã modificarea circulatiei trenurilor operate de CFR Cãlãtori, sunt  efectuate pe sectiunile Ghioroc -Glogovãt (pe sectia Radna -Arad) si Deva -Simeria.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.