Masini noi la dispozitia serviciilor din Primãria Petrosani

 

Parcul auto al Primãriei municipiului Petrosani a fost înnoit cu douã masini, respectiv un autoturism, care a ajuns la Politia Localã, iar o autoutilitarã pentru Directia de Administrare a Domeniului Public si Privat.
”Pentru rezolvarea cât mai urgentã a problemelor ce se ivesc în activitatea de zi cu zi si pentru buna functionare a  serviciilor din cadrul  institutiei în interesul comunitãtii locale, s-au achizitionat douã autovehicule. Pentru gestionarea eficientã a consumului de carburant la nivel de institutie, am propus Consiliului Local al Municipiului Petrosani aprobarea cotei de combustibil pentru cele douã autovehicule achizitionate de Primãria  Municipiului Petrosani”, spune primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.
Iar, în urma solicitãrii venite din partea  primarului municipiului Petrosani, consilierii municipali au aprobat ca, pentru autoturismul Dacia Logan, tip autospecialã, care deserveste Serviciul Politia Localã, o cotã de combustibil de 250 l/ lunã, în timp ce pentru autoutilitara Renault Master – care a ajuns în folosinta DADPP, cota este de 12 l/ 100 km.

Advertisements