Canalizare înfundatã, miros insuportabil

Canalizare înfundatã, miros insuportabil. Cu aceste lucruri se confruntã angajatii ApaServ Valea Jiului care, aproape sãptãmânal, sunt solicitati sã  intervinã în Petrosani pentru a curãta canalizarea din fata blocurilor 97-99 de pe strada 1 Decembrie.
Reprezentantii societãtii spun cã sunt solicitati în aceastã locatie în fiecare lunã. Mai mult decât solicitã locatarilor sã nu mai arunce resturi menajere sau haine în canalizare.
„Intervenim azi în zona blocurilor 97-99 de pe Strada 1Decembrie din Petrosani unde am gãsit o retea înfundatã. Deseori se întâmplã acest lucru în aceastã zonã iar ce gãsim aici nu ar trebui sã fie în canalizare. Toate aceste lucruri înfundã canalizarea. Miroase si foarte urât pentru cã tot ceea ce gãsim aici este mizerie dar pe care o reusim sã o curãtãm. Ca si procedurã se intervine mecanizat si manual dupã care la final vom face o inspectie video sã vedem dacã totul este în regulã si dacã nu existã si o defectiune a retelei. Având asa de multe echipamente specializate putem face o inspectie si o reparatie cum scrie la carte. De fiecare datã când intervenim facem lucrãri de calitate dar din pãcate din cauza mizerilor care nu ar trebui sã ajungã în canalizare, lucrurile se repetã. Frecventa este mai mare în aceastã locatie datoritã lucrurilor care nu au ce cãuta în canalizare”, a declarat Florin Donisã director tehnic SC ApaServ Valea Jiului.
În urma nenumãratelor solicitãri pentru desfundarea canalizãrilor reprezentantii ApaServ Valea Jiului au decis cã trebuie sã mai facã campanii de constientizare pentru ca oamenii sã înteleagã faptul cã nu este bine sã arunce resturile menajere în canalizare.
Cosmin BACIU

Advertisements