Lucrãrile la reteaua de apã si canal, în grafic. În momentul de fatã Valea Jiului este un adevãrat santier. De la un capãt la celãlalt societatea de apã si canal executã foarte multe lucrãri de de reabilitare a retelelor.
Din acest punct de vedere în municipiul Petrosani lucrãrile sunt cele mai avansate. La Lupeni au existat anumite întârzieri dar în acest moment constructorul încearcã sã  recupereze.
„Pe Petrosani am înaintat pe partea de nord. În partea de sud, pe strada Aviatorilor si tot ceea ce înseamnã Independentei sunt retele la care s-a fãcut deja proba de presiune iar o parte din ele sunt si functionale pentru cã nu puteam sã le tinem pânã la sfârsitul proiectului. Pe partea de Lupeni constructorul este în grafic si am executat douã lucrãri mai importante la  cererea primãriei ca ei sã poatã sã îsi facã asfaltarea si acel nou giratoriu. Semnându-se mai târziu contractul lucrãrile sunt putin mai în urmã fatã de Petrosani tinem aproape de primãrie sã esalonãm lucrãrile pe care le facem astfel încât sã nu încurcãm activitatea  primãriilor. Pe partea de Uricani sunt lucrãri atât în oras cât si pe partea de Câmpul lui Neag unde va fi o retea nouã de alimentare cu apã. Deja retelele de distributie sunt în lucru iar o parte sunt deja finalizate”, a declarat Cristian Ionicã directorul general al SC ApaServ Valea Jiului. Toate aceste lucrãri pe care SC ApaServ Valea Jiului le executã sunt în folosul cetãtenilor iar pentru tot disconfortul creat reprezentantii societãtii de apã îsi cer scuze.
Cosmin BACIU