Biroul pentru Imigrãri al judetului Hunedoara va primi în rândurile sale noi politisti, proaspeti absolventi ai Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza”.
Ofiterii au specializarea Imigrãri, iar timp de un an de zile se vor afla sub tutela ”seniorilor” care-i vor initia în tainele acestei meserii.
Nu mai putin de 24 de absolventi ai acestei specializãri ajung în inspectoratele si serviciile din tarã, printre ele si cel din judetul Hunedoara. ”Plini de sperante, noii politisti de imigrãri au iesit pe portile academiei dornici sã îsi ocupe locurile atribuite si sã punã în aplicare cunostintele acumulate în anii de studii. Repartitia s-a fãcut luând în considerare media de absolvire, optiunile acestora si nevoia de personal existentã la nivelul Inspectoratului General pentru Imigrãri”, se aratã într-un comunicat al institutiei. Tinerii ofiteri de politie îsi vor desfãsura activitatea la Directia Azil si Integrare, Directia Migratie, Serviciul Juridic, Serviciul Resurse Umane si serviciile si birourile pentru imigrãri din toate zonele tãrii.
Maximilian Gânju